Ομορφιά

 

Τί να Προσέχετε Όταν Αγοράζετε Προϊόντα Ομορφιάς

Προϊόντα Ομορφιάς

Συνήθως νιώθουμε όμορφοι όταν δείχνουμε όμορφοι.

Γι’ αυτό λοιπόν κυρίως το λόγο, η εμφάνιση του δέρματός μας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας.

Το καλό στην περίπτωση του δέρματος είναι ότι μας δίνει αρκετά μηνύματα καθώς μεγαλώνουμε για το πόσο σφιγηλοί και υγιείς είμαστε, με αποτέλεσμα να μπορούμε να προλάβουμε ορισμένα προβλήματα προτού εμφανιστούν ή να επιχειρούμε τη επανόρθωση των ζημιών που έχει υποστεί.

Το θέμα είναι να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα προϊόντα που όντως βοηθούν το δέρμα μας από εκείνα που απλώς ξοδεύουν την τσέπη μας.

Ξεκινήστε λοιπόν, επιλέγοντας ένα προϊόν που θα αναγράφει ξεκάθαρα τα “ενεργά συστατικά” του, το ποσοστό συγκέντρωσής τους, την ισχύ τους, αλλά και την ικανότητά τους να διαπερνούν το δέρμα.

Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα, είτε πρόκειται για κρέμες και λοσιόν, είτε για σκευάσματα που πίνονται, για να προσφέρουν πραγματικά κάτι στο δέρμα θα πρέπει να έχουν περιεκτικότητα τουλάχιστον 1 προς 10 (π.χ. 1 mg βιταμίνης για κάθε 10 ml κρέμας).

Στην αρχή, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε κάποιες αξιόπιστες μάρκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα φανταχτερά προϊόντα με τις υψηλές τιμές προσφέρουν πάντα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά στο ράφι με τα καλλυντικά, φροντίστε να διαβάσετε πρώτα την ετικέτα τους, έχοντας στο νου σας την παρακάτω λίστα συστατικών (και των παράγωγών τους), τα οποία μπορούν να επιφέρουν σημαντική βελτίωση στο δέρμα και φροντίδα με πλήρη επιστημονική εξασφάλιση:

- Βιταμίνη C
- Βιταμίνη E
- Βιταμίνη A (ρετινοειδή)
- Βιταμίνη B3 (νιασίνη, νικοτιναμίδιο)
- Βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ, πανθενόλη)
- Συνένζυμο Q10
- Α-Λιποϊκό οξύ
- Φερουλικό οξύ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

αρχική

 

Βιταμίνη Ε

Σήμερα, οι περισσότεροι ερευνητές σε όλο τον κόσμο  έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πιο σημαντική βιταμίνη, απαραίτητη για την πρόληψη των νόσων που σχετίζονται με τη γήρανση, είναι η βιταμίνη Ε.

Η βιταμίνη Ε, ως ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, καταπολεμά τη βλαβερή δράση των ελευθέρων ριζών και εμποδίζει τις αντιδράσεις των χημικών εκείνων ενώσεων, που οξειδώνουν τα λιπαρά οξέα στον εγκέφαλο και στο αίμα, σταματούν τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και επιταγχύνουν τη γήρανση των ιστών.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης