Ομορφιά

 

Αποκτήστε Τέλεια Καλοσχηματισμένα Φρύδια και Αναδείξτε τη Φυσική Ομορφιά του Προσώπου σας!

Καλοσχηματισμένα Φρύδια

Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να αγνοούν την περιοχή εκείνη του προσώπου τους, η οποία δίνει έμφαση στο βλέμμα, τραβάει την προσοχή των άλλων στα μάτια και τους χαρίζει απίστευτη λάμψη.
Ποιά είναι αυτή;
Μα φυσικά τα φρύδια!

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντάς του λάμψη, βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη και ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες με τα φρύδια τους είναι τα εξής:

- Δεν τα βγάζουν καθόλου
- Τα βγάζουν υπερβολικά
- Τους δίνουν διάφορα αφύσικα σχήματα, π.χ. ημικυκλικά, που καταλήγουν να μοιάζουν με ουράνιο τόξο
- Το χρώμα τους διαφέρει πολύ από αυτό των μαλλιών τους
- Ξεχνούν να γεμίζουν τα αραιά φρύδια με μολύβι ή σκιά και να τα χτενίζουν

 

Ιδανικό Σχήμα Φρυδιών

Θα πρέπει να έχετε σαν αρχή ότι το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό είναι το φυσικό σας.
Επομένως, προσπαθήστε να βελτιώσετε το σχήμα του, δίνοντάς του πιο συγκεκριμένη μορφή και κάνοντάς το να φαίνεται πιο καθαρό.

Τα φρύδια σας θα πρέπει να αρχίζουν στη νοητή ευθεία πάνω από την εσωτερική γωνία των ματιών και να τελειώνουν λίγο πιο έξω από την εξωτερική τους γωνία.

Μην ξεχνάτε ότι το ψηλότερο σημείο του τόξου του κάθε φρυδιού θα πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στην εξωτερική άκρη της ίριδας και της άκρης του ματιού.
Το παραπάνω μυστικό είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στο σχηματισμό του φρυδιού, γι’ αυτό δώστε του ιδιαίτερη σημασία.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και βγάλτε μόνες σας τα φρύδια σας στο σπίτι:

- Θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη, ένα τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι φρυδιών ή μια παλιά οδοντόβουρτσα,  ένα μπεζ ή άσπρο μολύβι ματιών, λίγο υδατική κρέμα για να μαλακώσετε την περιοχή και άπλετο φως για να βλέπετε με λεπτομέρεια όλα όσα κάνετε.
- Ακολουθήστε το φυσικό σχήμα του φρυδιού σας και την καμπύλη του τόξου σας
- Βουρτσίστε τις τρίχες προς τα πάνω και με ένα μολύβι τραβήξτε μια γραμμή ακριβώς εκεί που θέλετε να είναι η γραμμή του τόξου σας.
- Αρχίστε να βγάζετε με αργές κινήσεις, μία μία όσες τρίχες βρίσκονται κάτω απ’ την γραμμή, προσέχοντας πού καταλήγει η ρίζα κάθε μίας από αυτές τις τριχούλες, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία κενών.
- Φροντίστε να βγάζετε τις τρίχες, τραβώντας τες πάντα προς τη φορά με την οποία φυτρώνουν.

Tips
- Αν θέλετε να κάνετε πιο εύκολο το βγάλσιμο των φρυδιών σας και χωρίς πόνο, κάντε το μετά από ένα ζεστό ντους, τότε δηλαδή που ανοίγουν οι πόροι τους δέρματος.
- Επειδή τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα, επιλέξτε ένα καλό τσιμπιδάκι με κοφτές και λοξές άκρες για τέλεια αποτελέσματα.
- Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα των φρυδιών σας, να έχετε υπόψη σας ότι το χρώμα τους θα πρέπει να είναι 1 ή 2 τόνους πιο ανοιχτό από τα μαλλιά.
Πριν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, βεβαιωθείτε  ότι αυτό το χρώμα σας πηγαίνει, δοκιμάζοντας να τα βάψετε με μία χρωματιστή μάσκαρα για μαλλιά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

αρχική

 

Συνταγές Ομορφιάς με Απλά Υλικά

Μία πλούσια σε βιταμίνες διατροφή είναι το παν για την καλή υγεία του οργανισμού μας.

Ωστόσο, ένα ψυγείο γεμάτο με φρούτα και λαχανικά, συμβάλλει σημαντικά στο να αποκτήσουμε ένα απίστευτα καθαρό και απαλό δέρμα, αλλά και γερά μαλλιά.

Ίσως είναι καιρός λοιπόν, να θυμηθούμε τις παλιές συνταγές ομορφιάς των γιαγιάδων μας για καταπληκτικές μάσκες και λοσιόν από φυσικά υλικά.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης