Υγεία

 

Σωστή Αντιηλιακή Προστασία

Άντιηλιακή Προστασία

Όλοι γνωρίζουμε πως ο ήλιος εκτός από τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας, εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους.

Ακολουθήστε λοιπόν μερικές πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση και επιλογή των αντηλιακών προϊόντων και δείτε τον ήλιο με άλλο μάτι!

 

διαβάστε περισσότερα

 

Αποκτήστε Όμορφο και Υγιές Σώμα, Χρησιμοποιώντας Απλές Κινήσεις και τη Δύναμη του Νου!

Όμορφο και Υγιές Σώμα

Σκεφτήκατε ποτέ ότι αν αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το σώμα σας σε ημερήσια βάση και δεν αρκείστε απλά στο να το “κουβαλάτε”, θα μπορέσετε όχι μόνο να το ομορφύνετε, αλλά και να αναβαθμίσετε την υγεία σας;

Αυτή η “αλλαγή” μπορεί σίγουρα να επιτευχθεί μέσα από καθημερινές σωματικές δραστηριότητες που είναι εφικτό να πάρουν τη μορφή αποτελεσματικής άσκησης, φτάνει μόνο να το σκεφτείτε!

 

διαβάστε περισσότερα

Περιοδοντίτιδα και Αντιγήρανση
Αιτίες - Συμπτώματα - Θεραπεία

Περιοδοντίτιδα

Η περιοδοντική νόσος είναι μία χρόνια φλεγμονή των ούλων και του οστού της γνάθου. Όταν βακτήρια συγκεντρώνονται στη σχισμή μεταξύ δοντιού και ούλου, εκτός από τα προβλήματα που προκαλούν τοπικά στα ούλα επηρεάζουν και το γενικότερο επίπεδο υγείας του οργανισμού.

Η θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου, λοιπόν, έχει θετική συμβολή τόσο στη διατήρηση της υγείας των ούλων όσο και στην αποτοξίνωση και ευεξία ολόκληρου του οργανισμού.

 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε την Άσκηση που σας Ταιριάζει

Σωματική Άσκηση

Πολλές φορές νοιώθουμε άγχος, κούραση, ίχνη κυτταρίτιδας να κάνουν την εμφάνισή τους στο σώμα μας, ότι έχουμε πάρει μερικά κιλά παραπάνω και ότι με κάποιον τρόπο θα πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να διαλέξουμε την άσκηση που ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές μας ανάγκες, προκειμένου να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα.

 

διαβάστε περισσότερα

Άγχος: Ανακαλύψτε τα Συμπτώματα και τις Σοβαρές Επιπτώσεις του στην Υγεία

Άγχος

Το στρες μπορεί να προστατέψει τον οργανισμό του ανθρώπου και σε μικρές δόσεις είναι υγιές.

Όταν όμως το στρες γίνεται συνήθεια τότε υπάρχει πρόβλημα, τόσο οργανικό όσο και ψυχολογικό.

Δυστυχώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το 60% με 90% των ασθενειών οφείλονται στο άγχος και στις σοβαρές επιπτώσεις που έχει στην υγεία του ανθρώπου.

 

διαβάστε περισσότερα

Καρκίνος του Μαστού - Η Πρόληψη Σώζει Ζωές

Καρκίνος του Μαστού

Στην Ελλάδα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι 1 στις 12 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο του μαστού και από αυτό το ποσοστό, μόνο σε ένα 30% θα υπάρχει ένα είδος κληρονομικής επιβάρυνσης.
Συνεπώς, το υπόλοιπο 70% είναι τυχαίο.

‘Ολες οι γυναίκες ομώς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μια από τις πλέον ιάσιμες μορφές της νόσου, ιδίως όταν υπάρξει έγκαιρη διάγνωση.

 

διαβάστε περισσότερα

Νοιώθετε Ένα Συνεχές Αίσθημα Κόπωσης και Εξάντλησης; Μάθετε τις Αιτίες, τα Συμπτώματα, αλλά και τις Θεραπείες του πιο Συνηθισμένου Φαινομένου της Εποχής μας

Εξάντληση

Πολλοί από εμάς νοιώθουμε συχνά μια μόνιμη αίσθηση εξάντλησης και παρόλο που μπορεί όντως να έχει προηγηθεί σκληρή σωματική ή πνευματική άσκηση, δεν ανακουφιζόμαστε με την ανάπαυση.

“Πονάει το κεφάλι μου, δεν κοιμάμαι καλά, νοιώθω εξάντληση, πονάει όλο μου το σώμα...”
Τις παραπάνω φράσεις, τις ακούμε καθημερινά από τους γύρω μας ή αποτελούν μερικά από τα δικά μας συνήθη συμπτώματα.

 

διαβάστε περισσότερα

Κερδίστε τη Μάχη με τη Ζωή!

Ο Προληπτικός Έλεγχος για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου Αποτελεί τη Μισή Θεραπεία

Κερδίστε τη Μαχη με τη Ζωή

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η έγκαιρη πρόληψη μπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχώς το 50% πολλών σοβαρών ασθενειών.

Φροντίστε για την καλή σας υγεία, υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, και κυρίως προγραμματίστε τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο να κάνετε κάποιες “σωτήριες” προληπτικές εξετάσεις.

 

διαβάστε περισσότερα

Γυμναστείτε "Ξοδεύοντας" Μόνο Θερμίδες!

Γυμναστική & Περπάτημα

Αν σας βασανίζουν οι τύψεις επειδή δεν πήγατε στο γυμναστήριο μην το σκέφτεστε.

Τώρα μπορείτε να οριοθετήσετε μια διαδρομή μερικών χιλιομέτρων, να φορέσετε άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας και να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε!

 

διαβάστε περισσότερα

 

UV Ακτινοβολία

Μαύρισμα και Ηλιακή Προστασία

UV και Ηλιακή Προστασία

Από την δεκαετία του 1920, όταν η ηλιοθεραπεία έγινε μόδα, οι δερματολόγοι βρίσκονται σε μια συνεχή προσπάθεια να εκπαιδεύσουν τον κόσμο να προστατεύεται από τις βλαβερές συνέπειες του μαυρίσματος.

Περισσότερο από τρεις δεκαετίες μετά και ενώ όλοι γνωρίζουν πια την αναγκαιότητα της χρήσης αντηλιακού, δεν λαμβάνουν πάντα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, γεγονός που έχει βλαβερές συνέπειες για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

 

διαβάστε περισσότερα

 

σελίδες 1, 2, 3

 

Ύπνος: Ο Σύμμαχος της Αντιγήρανσης

Ακούμε καθημερινά για τον χρυσό κανόνα του “οχτάωρου ύπνου”, μιας και η σημασία του είναι ουσιαστική τόσο για την ψυχή και το σώμα, όσο και για το δέρμα μας.

Ο ύπνος αποτελεί πηγή νεότητας!

Αντιλαμβάνοντας λοιπόν την ουσιαστική ανάγκη του ανθρώπου για ξεκούραση και χαλάρωση, συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά που θα σας οδηγήσουν σε έναν πλήρη και απολαυστικό ύπνο.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης