Υγεία

 

36 Πολύτιμες Διατάσεις που θα σας Αλλάξουν τη Ζωή!

Είτε είστε αθλητικός τύπος είτε όχι, οι διατάσεις θα πρέπει να εντάσσονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα και να αποτελούν απαραίτητη συνήθεια.

Στέλνοντας ροή αίματος στους μυς σας και προσφέροντας βοήθεια στις αρθρώσεις σας εκτελώντας πλήρες εύρος κίνησης, ενισχύετε τη στάση σας και την εκτέλεση του αθλητικού σας προγράμματος, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Εντοπίζοντας τον μυ που σας ταλαιπωρεί, μπορείτε να κάνετε την αντίστοιχη διάταση ώστε να τον ανακουφίσετε και σταδιακά να τον θεραπεύσετε.

Καθώς κάνετε τις διατάσεις, συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και προχωρήστε στο τέντωμα του μυ όσο πιο φυσικά γίνεται, χωρίς να το παρακάνετε με την πίεση.

Δεν έχει σημασία η διάρκεια της διάτασης αλλά η αίσθηση που νιώθετε όταν ο μυς σας χαλαρώνει.

Παρακάτω θα βρείτε 36 φωτογραφίες που απεικονίζουν πως η εκτέλεση κάθε διάτασης επηρεάζει τον αντίστοιχο μυ του σώματος.

Πηγή: beyoungbegreen.com

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

αρχική

 

Κόψτε την Όρεξη Φυσικά και Ακίνδυνα

Πολλές φορές ψάχνουμε τρόπους να κόψουμε την πείνα μας και τροφές, κατά προτίμηση υγιεινές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να σταματήσουμε να τρώμε.

Υπάρχουν αρκετά συμπληρώματα που βοηθούν σε αυτό αλλά εμείς επιμένουμε "φυσικά" και προτείνουμε τροφές που αξίζει να δοκιμάσετε, μιας και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο να κόβουν την όρεξη.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης