NEWS

Η Επανάσταση της Νεότητας - Άννα Μαρία Παπίρη
Δυνατοί, όμορφοι και υγιείς για μια ζωή!

Η Επανάσταση της Νεότητας

Κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει νέος και ωραίος για πάντα. Είναι όντως πολύ εύκολο να το πετύχετε, αρκεί να γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ανακαλύψετε πώς θα φροντίσετε τον εαυτό σας.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό αντιγήρανσης, απαραίτητο σε όλους, που κάνει τον χρόνο από εχθρό σύμμαχό σας. Περιέχει ένα ολιστικό πλάνο, με φροντίδες και θεραπείες που θα σας χαρίσουν ομορφιά, υγεία και μακροζωία.

Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιλαμβάνει δίνονται από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους.

Με οδηγό το βιβλίο αυτό θα μυηθείτε σε ένα επαναστατικό πρόγραμμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της φθοράς που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Η Επανάσταση της Νεότητας προτείνει νέους κανόνες, που σας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, με πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, μπορείτε να διατηρήσετε άφθαρτη την εικόνα σας, να ελέγξετε το βάρος σας, να εντάξετε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή σας, να βάλετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά σας και  να διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία. Γιατί οι ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή είναι αποτέλεσμα μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά μας.

Παγώστε το βιολογικό σας χρόνο! Δείξτε καλύτεροι από ποτέ!
Γνωρίστε τα ελιξίρια της νεότητας! Νικήστε το οξειδωτικό στρες!
Κάντε σύνθημα το «Νέο σώμα, νέα αρχή»!

Η Άννα Μαρία Παπίρη εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor, δίνει καθημερινά λύσεις και προτάσεις σε χιλιάδες αναγνώστες για θέματα ευζωίας, υγείας και σωστής εμφάνισης. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε τη δημιουργία του πρώτου της βιβλίου. Συγκέντρωσε δεκάδες σύγχρονες έρευνες, συνεργάστηκε με ειδικούς απ’ όλους τους χώρους και κατέθεσε τις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει από τη δημοσιογραφική της πορεία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Από την προσπάθειά της αυτή γεννήθηκε το βιβλίο Η επανάσταση της νεότητας, ένας πλήρης οδηγός για όλη την οικογένεια, που προσεγγίζει ολιστικά την αντιγήρανση. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις, ώστε να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και την εμφάνισή μας σαν ερασιτέχνες.

Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου εδώ: Η Επανάσταση της Νεότητας

20 Εκατομμύρια Γυναίκες σε 'Ολο τον Κόσμο Επιλέγουν την Olay Total Effects

Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα, πάνω από 20 εκατομμύρια γυναίκες* παγκοσμίως εμπιστεύονται την Olay total effects και επιλέγουν τα προϊόντα της ανανεωμένης σε εμφάνιση σειράς για την καθημερινή προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας τους.

Ανήκοντας και η ίδια ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, η Ελένη Μενεγάκη μας λέει ότι κι εκείνη εμπιστεύεται και χρησιμοποιεί την Olay total effects: «Είμαι περήφανη που ανήκω κι εγώ ανάμεσα στα 20 εκατομμύρια γυναίκες που χρησιμοποιούν την Olay total effects για την αντιγηραντική φροντίδα της επιδερμίδας μου. Με το πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμά μου βρήκα τη λύση εύκολα και γρήγορα σε μία μόνο κρέμα με 7 αντιγηραντικές δράσεις!».

Η Olay total effects έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αντιγηραντική προστασία ενάντια στα 7 σημάδια του χρόνου, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό των αντιγηραντικών και προστατευτικών συστατικών της.
Μερικά από τα συστατικά που περιέχει:

- Βιταμίνη Β3 (Niacinamide) που βοηθά στην ενδυνάμωση της εξωτερικής στοιβάδας προστασίας της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων της επιφάνειας της επιδερμίδας, αφήνοντάς την πιο ελαστική, με απαλότερη και όμορφη αίσθηση.
- Προ-βιταμίνη B5 που βοηθά στην αναπλήρωση των επιπέδων φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας.
- Βιταμίνες Ε και C που βοηθούν στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής ιδιότητας και προστασίας ενάντια στην αρνητική επίδραση που έχουν στην επιδερμίδα οι ελεύθερες ρίζες, πηγή των οποίων είναι η καθημερινή έκθεση στην ακτινοβολία UV, η περιβαλλοντική ρύπανση και o καπνός.

Τι κάνει η Olay Total Effects δηλαδή και βοηθά 20 εκατομμύρια γυναίκες*;
Καταπολεμά τα 7 σημάδια του χρόνου!
- Μείωση των γραμμών: Μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
- Ενυδατική φροντίδα: Για υγιή λάμψη.
- Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας: Κάνει ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας και ελαττώνει ορατά την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης.
- Απαλή απολέπιση: Λειαίνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας.
- Μείωση πόρων: Μειώνει την εμφάνιση των πόρων.
- Με αντιοξειδωτικά συστατικά: Βοηθά στην πρόληψη της βλάβης που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
- Ελαφριά σύσφιξη: Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει πιο σφριγηλή.

Μπορείτε κι εσείς να γίνεται μια από αυτές τις γυναίκες και με μία μόνο κρέμα να πολεμήσετε ταυτόχρονα τα 7 σημάδια του χρόνου!
*Ο υπολογισμός έγινε με βάση τις ετήσιες πωλήσεις από τον Ιούλιο του 2008 έως και τον Ιούνιο του 2009.

Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας!
Ανανεώστε την Επιδερμίδα σας Ενώ Κοιμάστε

Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας

Ο Δρ. Anthony Rawlings, ανεξάρτητος βιολόγος ειδικευμένος σε θέματα της επιδερμίδας, τονίζει ότι έρευνα έχει δείξει ότι η επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είναι σημαντική η χρήση ενός εξειδικευμένου προϊόντος, ώστε να παρέχονται τα κατάλληλα οφέλη τη στιγμή εκείνη που η επιδερμίδα τα έχει περισσότερο ανάγκη.

Ο Elio Estevez, επιστημονικός σύμβουλος της Olay, προσθέτει: «Ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας κατάλληλο για χρήση τη νύχτα, θα έπρεπε να μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες της επιδερμίδας να ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και να ενισχύει την ενυδάτωση όταν η επιδερμίδα την χρειάζεται περισσότερο και να επωφελείται από την αυξημένη διαπερατότητα και δεκτικότητά της  για απορρόφηση αντιγηραντικών συστατικών τη νύχτα. Το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist  της Olay είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, που αποτελεί σημαντική πηγή συστατικών για την επιδερμίδα, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών πεπταπεπτιδίων της Olay Regenerist, γλυκολικού οξέος, υγραντικών ουσιών, αντιοξειδωτικών συστατικών,και μαλακτικών ουσιών - όλα συστατικά ιδανικά για χρήση τη νύχτα. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία του πρώτου ενυδατικού προϊόντος νύχτας της Olay, με γλυκολικό οξύ, που ενεργεί ενώ κοιμάστε, χαρίζοντάς σας εμφανώς πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα μετά από μόνο 7 νύχτες».
O Elio Estevez συνεχίζει, τονίζοντας: «Πολλά παραδοσιακά προϊόντα περιποίησης νύχτας είναι είτε απλώς πιο παχύρρευστες, πιο εμπλουτισμένες εκδόσεις των αντίστοιχων προϊόντων ημέρας, είτε προϊόντα που απλά περιλαμβάνουν υψηλότερες δόσεις ενεργών συστατικών. Το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist της Olay διαφέρει γιατί τα συστατικά του είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας τη νύχτα, βοηθώντας έτσι στην ανανέωση της».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Το βράδυ, εφαρμόστε το Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist, έχοντας ζεστάνει 3-4 δόσεις στα χέρια σας πρώτα και στη συνέχεια απλώστε το στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν αυτό περιέχει α-υδροξυοξύ (AHA) το οποίο μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία της επιδερμίδας σας στον ήλιο και ιδίως την πιθανότητα εγκαύματος. Να χρησιμοποιείτε προϊόν με δείκτη SPF 30 (όπως η κρέμα Regenerist SPF 30) και να περιορίζετε την έκθεση στον ήλιο, ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν και για μία εβδομάδα μετά τη χρήση του.

 

σελίδες 1, 2, 3

 

αρχική

 

Ύπνος: Ο Σύμμαχος της Αντιγήρανσης

Ακούμε καθημερινά για τον χρυσό κανόνα του “οχτάωρου ύπνου”, μιας και η σημασία του είναι ουσιαστική τόσο για την ψυχή και το σώμα, όσο και για το δέρμα μας.

Ο ύπνος αποτελεί πηγή νεότητας!

Αντιλαμβάνοντας λοιπόν την ουσιαστική ανάγκη του ανθρώπου για ξεκούραση και χαλάρωση, συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά που θα σας οδηγήσουν σε έναν πλήρη και απολαυστικό ύπνο.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης