Προϊόντα

Korres

Η νεώτερη ανακάλυψη στον τομέα της αντιγήρανσης προέρχεται από τη φύση ανατρέποντας τη θεωρία που πρεσβεύει ότι μόνο οι συμβατικές αντιγηραντικές κρέμες έχουν αποτελεσματική δράση.

Ο χρόνος μπορεί να σταματήσει με φυσικό τρόπο και χωρίς το υπερβολικό κόστος μιας “κρέμας-θαύμα”.

Ένα τέτοιο προϊόν συναντάμε στη νέα σειρά Κορρές.

Παρόλο που η φιλοσοφία της Κορρές δεν βασίζεται στις υπερβολικές υποσχέσεις, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα φυσικά / οργανικά αντιγηραντικά καλλυντικά είναι πλέον σε θέση να συγκριθούν επί ίσοις όροις με τη συμβατική κοσμητολογία.

Καθώς όλα τα προϊόντα υπακούουν στο ίδιο πρωτόκολλο διαδικασιών ελέγχου της αποτελεσματικότητας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τι θα αγοράσουν, βασίζοντας την απόφασή τους σε ενιαία κριτήρια για όλα τα καλλυντικά.

Η Αντιρυτιδική και Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας SPF10 και Νύχτας αντίστοιχα, Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο. (Ηλικίες: 35+)

Το εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης Κορρές και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μελέτησαν την προστασία από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της δράσης του πρωτεασώματος με σκοπό τη μακροζωία του κυττάρου. Ενισχυμένο από το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη, το πρωτεάσωμα δρα επανορθωτικά στα σημάδια του χρόνου.

In vitro μελέτες σε ινοβλάστες (επιδερμικά κύτταρα) επιβεβαιώνουν τη δράση της Κερσετίνης - προέλευση Βελανιδιά - στους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης:

Μείωση ως και 39% του ενδοκυτταρικού οξειδωτικού φορτίου (ελεύθερες ρίζες).

Επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα που επανακτούν το νεανικό τους φαινότυπο (φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο).

Λιανική Τιμή: €26.00 και €29.50 (Κρέμα Ημέρας και Νύχτας αντίστοιχα)

Olay

Η νέα κρέμα ματιών Definity της Olay έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια να υποχωρούν και η εμφάνιση των μαύρων κύκλων να μειώνεται.

Περιέχει μια σύνθεση διπλής δράσης, με το προηγμένο σύμπλεγμα glucisamine και niacinamide της Olay, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της όψης των μαύρων κύκλων, των δυσχρωμιών και των ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

αρχική

 

Μαύροι Κύκλοι και Σακούλες

Πολύ συχνά ακούμε την έκφραση "προσέχω σαν τα μάτια μου", ενώ τα μάτια είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούμε στους άλλους.

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, συχνά μας προσθέτουν χρόνια, κάνοντάς μας να δείχνουμε μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Οι κυριότερες αιτίες των μαύρων κύκλων και σακούλων, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισής τους είναι οι εξής.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης