Κρέμες Προσώπου με Δείκτη Προστασίας UV

Οι επιστήμονες της Olay, λαμβάνοντας υπόψιν πολλούς παράγοντες, όπως την προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UVA και UVB, αλλά και την ευκολία στη χρήση, δημιούργησαν προϊόντα που προστατεύουν από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και ταυτόχρονα δίνουν λύση στις διαφορετικές ανάγκες περιποίησης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ομορφιά και την υγεία του δέρματος μας.

Κρέμες προσώπου Olay με δείκτη προστασίας UV - SPF 15:

 

Total Effects

Total Effects ενυδατική κρέμα ημέρας SPF 15

Χάρη στο VitaNiacin, ένα αποκλειστικό και πρωτοποριακό σύμπλεγμα τριών βιταμινών, Βιταμίνης Β3 (Niacinamide), Πανθενόλης (Panthenol) και Βιταμίνης Ε, η total effects ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας SPF 15, μειώνει την εμφάνιση 7 σημαδιών του χρόνου και προφυλάσσει το δέρμα από τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της έκθεσης στις ακτίνες UVΑ / UVB.

Λιανική Τιμή: €21.20

 

Regenerist

Regenerist κρέμα ημέρας για αναδόμηση σε ρευστή μορφή SPF 15
Η regenerist κρέμα ημέρας για αναδόμηση σε ρευστή μορφή με δείκτη προστασίας UV περιέχει πατενταρισμένο σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων και παράλληλα προστατεύει από την ακτινοβολία UVA και UVB χάρη στο δείκτη προστασίας SPF 15.

Το αποκλειστικό σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων ενισχύει τον κύκλο κυτταρικής ανανέωσης με αποτέλεσμα να ενισχύεται η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που ανανεώνουν τις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας.

Λιανική Τιμή: €26.39

Definity

Definity κρέμα ημέρας για εντατική επανόρθωση SPF 15
Προσφέρει προστασία ενάντια στην ακτινοβολία UVA/UVB και συνεργάζεται με τοκαινοτόμο σύμπλεγμα Glucosamine Complex – αποκλειστικότητα της Olay – όχι μόνο για να μειώσει την εμφάνιση των υπαρχόντων δυσχρωμιών, αλλά για να εμποδίσει περαιτέρω φθορά του δέρματος από τον ήλιο, όπως οι κηλίδες, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.
Η τεχνολογία αυτή βοηθά στην βελτίωση της όψης του δέρματος ενώ συστατικά διάχυσης φωτός παρέχουν άμεσο λαμπερό αποτέλεσμα και διορθώνουν την εμφάνιση χρωματικών ατελειών.

Λιανική Τιμή: €35.54

Complete

Complete Ενυδατική Κρέμα Ημέρας SPF 15 & Complete Multi Radiance ενυδατική κρέμα ημέρας για λάμψη SPF 15
Η Complete συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να είναι φωτεινή, απαλή και ενυδατωμένη.
Χάρη στα ενυδατικά συστατικά της και τις βιταμίνες C και E, η επιδερμίδα ακτινοβολεί από υγεία σε 5 μόλις ημέρες.
Η Complete Multi Radiance περιέχει επιπλέον σωματίδια ανάκλασης φωτός χαρίζοντας ακόμα πιο λαμπερή επιδερμίδα.

Λιανική Τιμή: €11.13 & €12.15 (Complete και Complete Multi Radiance αντίστοιχα)

 

αρχική

 

Μαύρισμα και Ηλιακή Προστασία

Από την δεκαετία του 1920, όταν η ηλιοθεραπεία έγινε μόδα, οι δερματολόγοι βρίσκονται σε μια συνεχή προσπάθεια να εκπαιδεύσουν τον κόσμο να προστατεύεται από τις βλαβερές συνέπειες του μαυρίσματος.

Περισσότερο από τρεις δεκαετίες μετά και ενώ όλοι γνωρίζουν πια την αναγκαιότητα της χρήσης αντηλιακού, δεν λαμβάνουν πάντα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, γεγονός που έχει βλαβερές συνέπειες για την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης