Θεραπείες

Νέα Μη Επεμβατική Θεραπεία

Νέα "Μη Επεμβατική" Θεραπεία για Αψεγάδιαστο Πρόσωπο με Νεανική, Υγιή και Ομοιόμορφου Χρώματος Όψη

Ως εναλλακτική του laser και κάθε άλλης “επεμβατικής” τεχνικής στην επιδερμίδα, χρειαζόμαστε μια μέθοδο που να διαφυλάσσει την επιδερμίδα, αλλά ταυτόχρονα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

 

διαβάστε περισσότερα

Λιποδιάλυση και Σύσφιξη

BTL EXILIS - Στοχευμένη Λιποδιάλυση και Δραστική Σύσφιξη Δέρματος

Το Exilis της εταιρείας BTL είναι μηχάνημα για εφαρμογές στοχευμένης λιποδιάλυσης και σύσφιξης δέρματος.

Ενδείκνυται στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους καθώς και στην αποκατάσταση ακόμα και προχωρημένου βαθμού χαλάρωσης δέρματος σε περιοχές τόσο του σώματος όσο και του προσώπου.

 

διαβάστε περισσότερα

Grande Bretagne Spa

Πολλοί πιστεύουν ότι για να επισκεφθούν ένα spa και να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες ενός χαλαρωτικού μασάζ ή μιας περιποίησης προσώπου, χρειάζεται να αφιερώσουν μία ολόκληρη μέρα ή πολλές φορές και περισσότερες.

Κι όμως, μία ώρα από το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα είναι αρκετή για να προσφέρετε στον εαυτό σας μία θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγηραντικής προστασίας.

Ένας τέτοιος χώρος βρίσκεται δίπλα σας, στο κέντρο της πολής, και είναι το Grande Bretagne Spa.

 

διαβάστε περισσότερα

Symmetria

Με το πέρασμα των χρόνων, η επιδερμίδα του προσώπου χάνει την αρχική της λάμψη, σχηματίζονται λεπτές γραμμές, αρχικά και βαθύτερες ρυτίδες, στη συνέχεια, ενώ εμφανίζονται περιοχές αποχρωματισμού του δέρματος (πανάδες).

Η ιατρική ομάδα του Symmetria σχεδιάζει για σας εξατομικευμένα πρωτόκολλα χρήσης των προϊόντων cosmeceuticals, με βάση τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας με σκοπό την απόλυτη περιποίηση του προσώπου σας.

 

διαβάστε περισσότερα

King George Palace Spa

Στην καρδιά του Classical King George Palace γεννήθηκε ο μαγικός κόσμος του Little Luxury Day Spa στον χώρο του Palace Spa.

Εκεί θα βρείτε την «μικρή πολυτέλεια», απαραίτητη πια σε όλους μας στην σύγχρονη ζωή που ζούμε, στην πλέον προσιτή τιμή.

Ο νέος κατάλογος υπηρεσιών spa express προσφέρει υπηρεσίες 30 λεπτών όλων των κατηγοριών στην μισή τιμή.

 

διαβάστε περισσότερα

 

σελίδες 1, 2

 

 

 

 

 

 

Εσείς Ποιόν Τύπο Δέρματος Έχετε;

Οι τύποι του δέρματος είναι τρεις: α) ξηρός,
β) λιπαρός και γ) μικτός.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποιόν τύπο δέρματος ανήκουμε, προκειμένου να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και περιποίησής του.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης