Θεραπείες

BTL - EXILIS®
Στοχευμένη Λιποδιάλυση - Δραστική Σύσφιξη Δέρματος

BTL - EXILIS

Το Exilis της εταιρείας BTL είναι μηχάνημα που συνδυάζει την δράση Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας και Υπερήχων για εφαρμογές στοχευμένης λιποδιάλυσης και σύσφιξης δέρματος.

Ενδείκνυται στην αντιμετώπιση τοπικού πάχους καθώς και στην αποκατάσταση ακόμα και προχωρημένου βαθμού χαλάρωσης δέρματος σε περιοχές τόσο του σώματος όσο και του προσώπου.

- Απόλυτος έλεγχος της ροής ενέργειας και του βαθμού ψύξης της κεφαλής
- Ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες
- Ταχύτατα αποτελέσματα χωρίς κανέναν χρόνο αποθεραπείας

Πρόκειται για εξαιρετικά δραστικό μηχάνημα με θεαματικά αποτελέσματα κατά την πρόοδο των θεραπειών και με παρατεταμένη δράση μετά την ολοκλήρωσή τους.

Το Exilis στις ΗΠΑ είναι FDA Approved και χρησιμοποιείται από πολλούς γιατρούς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς ως το πλέον δραστικό ΜΗ–Επεμβατικό μηχάνημα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας που μόλις ξεκίνησε και νοιώστε τα αποτελέσματα του Exilis στο σώμα σας πληρώνοντας 3 θεραπείες και κερδίζοντας άλλες 3 δωρεάν.

AESTHE BEAUTY INSTITUTE
Δεινοκράτους 99 - 11521, Αθήνα
Τηλ.: 210 7242883
beauty@aesthe.gr, www.aesthe.gr

 

αρχική

 

Κηλίδες - Δυσχρωμίες - Πανάδες

Οι ηλιακές κηλίδες μπορούν να εμφανιστούν στο δέρμα ή το πρόσωπο κάθε γυναίκας και άνδρα, επηρεάζοντας όπως είναι φυσικό αισθητικά την εμφάνισή τους.

Ανακαλύψτε τις αιτίες και σβήστε τα σημάδια από το δέρμα σας, μια για πάντα!

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης