Θεραπείες

"Μη Χειρουργικές" Επεμβάσεις Χαμηλού Κόστους για το Πρόσωπο

Πρόσωπο Γεμάτο Φρεσκάδα

Υπάρχουν επεμβάσεις low budget για το πρόσωπο (μη χειρουργικές) όπου μπορείτε γρήγορα, μέσα σε μία ή δύο επισκέψεις το πολύ, να αποκτήσετε ένα φρέσκο πρόσωπο.

H τεχνολογία προσθέτει συνεχώς νέα "όπλα" στην φαρέτρα των ειδικών ιατρών πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων στην μάχη ενάντια στην γήρανση.
Και μάλιστα αυτά είναι όλο και πιο ήπια επεμβατικά, αλλά πρέπει να γίνονται από τους κατάλληλους ειδικούς στους κατάλληλους ασθενείς και με τον κατάλληλο τρόπο.

Απαραίτητη είναι η εξατομίκευση της θεραπείας για κάθε περίπτωση και ο κατάλληλος προγραμματισμός.
Γενικά, υπάρχουν λύσεις για όλα σχεδόν τα αισθητικά προβλήματα και θα δώσουμε παρακάτω μερικά παραδείγματα ολιστικής αντιμετώπισης ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν, για να προκύψει μια ανανεωμένη αλλά φυσική και καλαίσθητη εμφάνιση στο πρόσωπο, που θα ανεβάζει την ψυχολογία με κάθε ματιά, κάτι που πολύ χρειαζόμαστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε…

Πώς γίνεται;
Αν το πρόβλημα είναι ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας και όγκου, προτείνεται ο συνδυασμός ενέσιμων (botox και υαλουρονικό οξύ) με μία νέα τεχνική που την ονομάσαμε "sfumato", προς τιμήν του ιδιοφυή Leonardo da Vinci, που την χρησιμοποιούσε στα αριστουργήματα της ζωγραφικής του.
Με την τεχνική αυτή, εκείνος δημιουργούσε οπτικά εφέ με τα οποία εξαφάνιζε γραμμές, σκιές και σκληρά όρια στα πρόσωπα και έτσι εμφανίζονταν πιο νεανικά.
Το ίδιο επιδιώκουμε με την τεχνική έγχυσης υαλουρονικού οξέος σε πολλαπλά επίπεδα σε συνδυασμό με βουτυλική τοξίνη, αλλά βελτιώνουμε και την σφριγηλότητα του με πολύ επιφανειακή έγχυση πολύ λεπτόρρευστου υαλουρονικού οξέος με δοσομετρική σύριγγα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.
Μία με δύο επισκέψεις είναι αρκετές και το αποτέλεσμα σχεδόν άμεσο που διαρκεί μήνες.

Αν το πρόβλημα είναι θαμπάδα, αρχόμενη χαλάρωση και κουρασμένη υφή στο δέρμα με σημάδια και πόρους, η λύση μπορεί πάλι να είναι συνδυαστική: δύο εναλλάξ συνεδρίες μικροδερμοαπόξεσης με κεφαλή από διαμάντια που αφαιρεί ανώδυνα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, ξαναδίνοντας την χαμένη λάμψη στο δέρμα και λειαίνοντας τα σημάδια από ακμή ή από την ηλιακή έκθεση και τους πόρους.
Σε συνδυασμό με την νέας γενιάς σχεδόν ανώδυνη μεσοθεραπεία με χρήση υαλουρονικού οξέος, αντιοξειδωτικών και συσφικτικών ουσιών που εγχύονται μέσω ειδικού roller με 540 ακίδες και παράλληλα διεγείρουν την ανάπτυξη ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Τα αποτελέσματα άμεσα.

Εναλλακτικά για όσους προτιμούν να επωφεληθούν από τα ευεργετικά στοιχεία που έχουμε στον ίδιο μας τον οργανισμό, μπορούν να κάνουν την αυτόλογη μεσοθεραπεία, χρησιμοποιώντας το πλάσμα από το αίμα τους, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες στην ανάπλαση των ιστών και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Μπορεί να γίνει σε πρόσωπο και σώμα, και το αποτέλεσμα που είναι άμεσα εμφανές στην σφριγηλότητα του δέρματος και όχι μόνο διαρκεί έως και 4 μήνες.

Σε πιο έντονα σημάδια χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα, έχει θέση η τελευταίας γενιάς ραδιοσυχνότητες, που μπορούν πραγματικά ανώδυνα σε σχέση με προηγούμενες τεχνολογίες και μέσα σε λίγη ώρα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, να προσφέρουν συσφικτικό αποτέλεσμα στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού αλλά και του σώματος που είναι προβληματικές.
Η εφαρμοζόμενη θερμότητα μέσω της ασφαλούς εκπομπής των ραδιοκυμάτων, προκαλεί αλλαγές στον μεταβολισμό των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου.
Παράλληλα όμως, προκαλεί και συρρίκνωση των λιποκυττάρων, που οδηγεί σε σταδιακή μείωση των λιποαποθηκών στις υπό θεραπεία περιοχές (π.χ. διπλοσάγωνο, μείωση περιφέρειας, στα μπράτσα, στους μηρούς, στον κορμό κλπ).
Χρειάζονται 4-5 συνεδρίες στο πρόσωπο ανά εβδομάδα και 6 στο σώμα και μία θεραπεία συντήρησης σε δύο μήνες.

Από την Βίλλυ Ροδοπούλου, M.D., Πλαστικός Χειρουργός
Διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής www.rodopoulou.gr www.kosmesis.gr

αρχική

 

Φυσικό Πήλινγκ

Σύμμαχος Ομορφιάς και Τέλειας Επιδερμίδας

Το πήλινγκ αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης σώματος και προσώπου καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αφιερώστε λίγο αλλά ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σας και στην επιδερμίδα σας, φτιάχνοντας το δικό σας πήλινγκ με αγνά συστατικά.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης