Θεραπείες

Η επίδραση του χρόνου στο πρόσωπό μας ξεκινά από την πρώτη ημέρα της γέννησής μας και μας ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Με το πέρασμα των χρόνων, η επιδερμίδα του προσώπου χάνει την αρχική της λάμψη, σχηματίζονται λεπτές γραμμές, αρχικά και βαθύτερες ρυτίδες, στη
συνέχεια, ενώ εμφανίζονται περιοχές αποχρωματισμού του δέρματος (πανάδες).

Για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων, της αντιγήρανσης και γενικά για την περιποίηση του προσώπου, ιδιαίτερα δημοφιλείς αναδεικνύονται σήμερα οι μη επεμβατικές θεραπείες με τα προηγμένα ιατρικά καλλυντικά cosmeceuticals.
Ο όρος προέρχεται από τις λέξεις cosmetics + pharmaceuticals.
Τα cosmeceuticals παρασκευάζονται στην Ευρώπη και την Αμερική και ενσωματώνουν έρευνα και εμπειρία ετών στην τεχνολογία καλλυντικών.

Θεραπείες Αισθητικής

Η ιατρική ομάδα του Symmetria σχεδιάζει για σας εξατομικευμένα πρωτόκολλα χρήσης των προϊόντων cosmeceuticals, με βάση τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας με σκοπό την απόλυτη περιποίηση του προσώπου σας.
Τα πρωτόκολλα αυτά είναι πολύ απλά στη χρήση τους και ουσιαστικά αντικαθιστούν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για την καθημερινή σας φροντίδα με στόχο την επίτευξη της αντιγήρανσης.

Η συνολική θεραπεία συνδυάζει δυο στάδια: ένα στάδιο προετοιμασίας του δέρματος του προσώπου, που εφαρμόζει κάθε ενδιαφερόμενος μόνος του στο σπίτι, κι ένα δεύτερο στάδιο κατά το οποίο ο ιατρός πραγματοποιεί τη θεραπεία στο ιατρείο.

Εμείς σας προτείνουμε:

 • Χημικά Peeling - Οξέα:
  Η θεραπεία με χημικά peeling είναι από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους βελτίωσης της εικόνας του προσώπου.
  Η θεραπεία βελτιώνει θεαματικά την όψη του δέρματος, μειώνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και διορθώνει περιοχές αποχρωματισμού της, όπως είναι οι πανάδες.
  Επίσης, απαλύνει τις ουλές από ακμή.

Η θεραπεία με χημικά peeling αποτελείται από δυο στάδια: το στάδιο προπαρασκευής, όπου οι ασθενείς προετοιμάζουν το δέρμα του προσώπου τους για τη θεραπεία, εφαρμόζοντας στο σπίτι κατάλληλα σκευάσματα, και το κυρίως στάδιο της θεραπείας, που πραγματοποιείται στο ιατρείο.
Εκεί, ο γιατρός εφαρμόζει μείγματα οξέων με μικρό μοριακό βάρος και μεγάλη βιο-δραστικότητα.
Η συνεδρία διαρκεί από μισή ως μια ώρα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητές του, δείχνοντας μάλιστα ανανεωμένος και ξεκούραστος.
Η διάρκεια των αποτελεσμάτων συνδέεται με τα συμπτώματα που θεραπεύονται.
Οι πανάδες ή οι ουλές από ακμή, όταν εξαλειφθούν, δεν επανέρχονται.
Αντίθετα, οι ρυτίδες γήρανσης επανέρχονται όταν κανείς διακόψει το πρόγραμμα συντήρησης.
Κόστος θεραπείας: €120

 • Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία:
  Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών.
  Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην προς θεραπεία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα ψύχεται μέσω της κεφαλής του μηχανήματος.

Ο ιατρός χρησιμοποιεί συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με κοκτέιλ βιταμινών.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του συνδετικού που γεμίζει τα κενά κολλαγόνου και ελαστίνης και επειδή συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.
Η βιταμίνη C (γνωστή και ως ασκορβικό οξύ) ενισχύει την ανάπλαση της υδρολιπιδικής μεμβράνης και αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης.
Επίσης, λειτουργεί ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και ενεργοποιεί το μηχανισμό επανενυδάτωσης.
Η βιταμίνη Α ρυθμίζει την αύξηση των επιδερμικών κυττάρων, βοηθά στην επούλωση του δέρματος και δρα ως αντιγηραντικός παράγοντας.
Απαιτούνται συνήθως 5 συνεδρίες μεσοθεραπείας κατά τη διάρκεια των οποίων
ακολουθούνται συγκεκριμένα πρωτόκολλα.
Κόστος κάθε συνεδρίας (στο πρόγραμμα των 5 συνεδριών): €250

Symmetria

Ένα υπερσύγχρονο, πολυτελές κτίριο στο Χαλάνδρι στεγάζει το κέντρο Symmetria.
Το κτίριο σχεδιάσθηκε από την αρχή για να φιλοξενήσει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς.
Διαθέτει τέσσερις ορόφους, αφιερωμένους εξ'ολοκλήρου σε υπηρεσίες ιατρικής, υγείας και ομορφιάς, καθώς και πολλούς βοηθητικούς χώρους, υπόγειο πάρκινγκ και υποδοχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Μεγάλη σημασία έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη λειτουργικότητα και τη διακόσμηση των χώρων, ώστε να προσφέρεται μια συνολική εμπειρία αρμονίας και υψηλής αισθητικής.

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 66, Χαλάνδρι, Αθήνα 
Τηλ.: 210 674 5555

Ευχαριστούμε το κέντρο Symmetria για την συνεργασία του με το Antigiransi.com.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

αρχική

 

Προϊόντα Ματιών

Το πιο συνηθισμένο και αντιαισθητικό πρόβλημα δερματικής φύσεως για πολλούς ανθρώπους είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες, αφού εκτός από την εικόνα ενός κουρασμένου προσώπου, συχνά προσθέτουν και χρόνια!

Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν στην αγορά, εξειδικευμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων που καταπολεμούν το πρόβλημα των μαύρων κύκλων και των σακούλων.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης